Айбат » Жашылчаларды туура кайнатабыз

Сиз кийинки беттесиз: Башкы бет » Кызыктар дүйнөсү » Жашылчаларды туура кайнатабыз

Жашылчалара) капкагынын өңү кара жана бекем жабыла турган болуусу керек

б) кайнатып жаткан убакта кысталып салып коюуу болбойт

в) даяр болгон жашылчаларды “сыразым” тези менен алып салуу керек

г) жашылчаларды кайнатып жатканда лимон согун кошуп койсоңуз жакшы болот

Ал эми нан көпкө сакталуусун кааласаңыз, жанына картөшкө же алма же бир аз туз коюп коюу керек. (Г.Упенованын баракчасынан алынды)

Айбат гезити №91



Башка окшош макалалар:

Комментарий калтыруу

Башкы бет | Саясат | Коом | Маек | Экономика | Кызыктар дүйнөсү | Шоубиз | Газета архиви | Байланыш
© 2014 Айбат.kg сайтында жайгашкан материалдар окуп-таанышуу үчүн гана арналган жана жалпыга таратуу «Айбат.kg» сайтынын жазуу түрүндөгу уруксаты менен гана мүмкүн.
Материалдарды көчүрүп алууда «Айбат.kg» сайтына шилтеме сөзсүз жазылуусу керек.
Сайт жаңылыктарына жазылууСайттагы комментарийлерге жазылуу
Designed & powered by bekturb VIB
Рейтинг@Mail.ru